Chiftelute de pui cu susan la cuptor: un aperitiv inedit si foarte gustos.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui dat prin masina de tocat
  • 1 ceapa
  • 2 linguri usturoi verde tocat marunt
  • 1 felie de paine intermediara
  • 2 linguri patrunjel verde tocat marunt
  • sare
  • piper
  • boia dulce si iute
  • susan

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt-marunt si se inabusa cu 1 lingura de ulei de masline si 1 lingurita de apa, pana scade apa. Se adauga in carne, cu usturoiul, patrunjelul, condimentele si painea inmuiata in apa si stoarsa bine de tot. Se amesteca bine compozitia sa se formeze un amestec omogen. Se lasa sa stea putin(15-20 min). Se fac chiftelute rotunde, se dau prin seminte de susan albe si negre daca gasiti sau numai albe si se pun una langa alta intr-o tava pe hartie de copt unsa cu pensula cu ulei de masline. Se dau la cuptor 10-15 minute, se intorc cu furculita si se mai dau inca 10-15 minute. Cuptorul trebuie sa fie incins, dar se da focul la mediu cand introducem tava.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute de pui cu susan la cuptor.