Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 conserve de ton
- 1 borcanel cu scoici
- 1 pachet paste
- 2 catei de usturoi
- 4 linguri pasta de rosii
- 1 rosie coapta coapta
- ardei iute (uscat)
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert in apa in care ati adaugat sare si ulei de masline. Intr-o tigaie, se incinge uleiul de masline si se caleste usturoiul tocat marunt. Adaugati tonul si scoicile cand usturoiul capata o culoarea aurie. Dupa alte 5-6 minute adaugati pasta de rosii si rosia tocata cubulete si 2 cescute mici de apa. Condimentati si lasati sa scada sosul. Cand acesta este gata, adaugati pastele fierte si mai lasati pe foc 2-3 minute pentru a se intrepatrunde aromele. Pastele se servesc calde si se poate rade pe deasupra parmezan.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !