Dificultate: redusa
Ingrediente:
Noua ediție limitată de biscuiți OREO realizată în colaborare cu...

- 1 ceasca lapte
- 1 lingurita smantana
- 1 ceapa verde tocata
- 1 varf de cutit praf de copt
- 3 cesti cu faina
- ½ ceasca malai
- 5 lingurite zahar
- sare
- piper
- 1 ceasca unt
Mod de preparare:
Se amesteca laptele cu putin unt si ceapa tocata. Separat, se face un amestec din faina, praf de copt, malai, zahar, sare si piper. Se adauga jumatate din unt si laptele. Se amesteca bine pana amestecul devine omogen. Se framanta si se intinde in foaie de 1 cm grosime. Cu ajutorul unui pahar sau al unui cutit special se taie forme de biscuiti care apoi se pun pe hartia de copt din tava, la o distanta destul de mare unul de altul ca sa nu se lipeasca in timpul coacerii. Se ung cu unt si se pudreaza cu sare si piper. Biscuitii se coc 20 de minute in cuptorul incins, la foc mediu spre mic, apoi se lasa sa se raceasca 5 minute inainte de servire. Se servesc cu iaurt.
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?