Biscuiti cu ceapa

12:04, 29 Aprilie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta interesanta de biscuiti cu ceapa. Biscuitii cu ceapa sunt aromati, ideali pentru micul dejun sau ca aperitiv.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Noua ediție limitată de biscuiți OREO realizată în colaborare cu...
Noua ediție limitată de...
  • 1 ceasca lapte
  • 1 lingurita smantana
  • 1 ceapa verde tocata
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • 3 cesti cu faina
  • ½ ceasca malai
  • 5 lingurite zahar
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca unt

Mod de preparare:

Se amesteca laptele cu putin unt si ceapa tocata. Separat, se face un amestec din faina, praf de copt, malai, zahar, sare si piper. Se adauga jumatate din unt si laptele. Se amesteca bine pana amestecul devine omogen. Se framanta si se intinde in foaie de 1 cm grosime. Cu ajutorul unui pahar sau al unui cutit special se taie forme de biscuiti care apoi se pun pe hartia de copt din tava, la o distanta destul de mare unul de altul ca sa nu se lipeasca in timpul coacerii. Se ung cu unt si se pudreaza cu sare si piper. Biscuitii se coc 20 de minute in cuptorul incins, la foc mediu spre mic, apoi se lasa sa se raceasca 5 minute inainte de servire. Se servesc cu iaurt.

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri