Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ceasca lapte
- 1 lingurita smantana
- 1 ceapa verde tocata
- 1 varf de cutit praf de copt
- 3 cesti cu faina
- ½ ceasca malai
- 5 lingurite zahar
- sare
- piper
- 1 ceasca unt
Mod de preparare:
Se amesteca laptele cu putin unt si ceapa tocata. Separat, se face un amestec din faina, praf de copt, malai, zahar, sare si piper. Se adauga jumatate din unt si laptele. Se amesteca bine pana amestecul devine omogen. Se framanta si se intinde in foaie de 1 cm grosime. Cu ajutorul unui pahar sau al unui cutit special se taie forme de biscuiti care apoi se pun pe hartia de copt din tava, la o distanta destul de mare unul de altul ca sa nu se lipeasca in timpul coacerii. Se ung cu unt si se pudreaza cu sare si piper. Biscuitii se coc 20 de minute in cuptorul incins, la foc mediu spre mic, apoi se lasa sa se raceasca 5 minute inainte de servire. Se servesc cu iaurt.
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional