Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2-3 dovlecei
- 1 legatura marar
- 50 g orez
- 50 g cascaval sau telemea
- 100 g spanac
- 30g pesmet
- 30 g unt sau ulei
- 1 ceapa mica
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Se curata dovleceii si se taie in bucati de 7-8 cm, se scobesc de miez si se oparesc in apa, apoi se lasa la scurs. Se caleste ceapa tocata si orezul, la foc mic, amestecand mereu, se adauga spanacul congelat, miezul de dovlecel tocat, apoi se toarna o cana de apa calda si se sareaza si se lasa sa se fiarba la foc mic, pentru 20 minute, pana cand scade. Se raceste si se adauga apoi branza rasa si mararul tocat marunt. Se amesteca usor compozitia si se umplu dovleceii, se pun intr-un vas uns cu unt se presara deasupra dovleceilor pesmet, se mai pun cateva bucatele de unt si se dau la cuptor pentru inca 20 de minute.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei