Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2-3 dovlecei
- 1 legatura marar
- 50 g orez
- 50 g cascaval sau telemea
- 100 g spanac
- 30g pesmet
- 30 g unt sau ulei
- 1 ceapa mica
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Se curata dovleceii si se taie in bucati de 7-8 cm, se scobesc de miez si se oparesc in apa, apoi se lasa la scurs. Se caleste ceapa tocata si orezul, la foc mic, amestecand mereu, se adauga spanacul congelat, miezul de dovlecel tocat, apoi se toarna o cana de apa calda si se sareaza si se lasa sa se fiarba la foc mic, pentru 20 minute, pana cand scade. Se raceste si se adauga apoi branza rasa si mararul tocat marunt. Se amesteca usor compozitia si se umplu dovleceii, se pun intr-un vas uns cu unt se presara deasupra dovleceilor pesmet, se mai pun cateva bucatele de unt si se dau la cuptor pentru inca 20 de minute.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.