Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2-3 dovlecei
- 1 legatura marar
- 50 g orez
- 50 g cascaval sau telemea
- 100 g spanac
- 30g pesmet
- 30 g unt sau ulei
- 1 ceapa mica
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Se curata dovleceii si se taie in bucati de 7-8 cm, se scobesc de miez si se oparesc in apa, apoi se lasa la scurs. Se caleste ceapa tocata si orezul, la foc mic, amestecand mereu, se adauga spanacul congelat, miezul de dovlecel tocat, apoi se toarna o cana de apa calda si se sareaza si se lasa sa se fiarba la foc mic, pentru 20 minute, pana cand scade. Se raceste si se adauga apoi branza rasa si mararul tocat marunt. Se amesteca usor compozitia si se umplu dovleceii, se pun intr-un vas uns cu unt se presara deasupra dovleceilor pesmet, se mai pun cateva bucatele de unt si se dau la cuptor pentru inca 20 de minute.
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional