Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 oua
- 1L lapte
- 1 pachet margarina unirea
- 300 g zahar
- 4 plicuri zahar vanilat
- 9 linguri faina
- 1/2 l frisca lichida
- ciocolata
Mod de preparare:
Amestecati margarina, zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile. Bateti albusurile cu un praf de sare. Amestecati laptele cu faina. Puneti toate acestea intr-un singur vas si amestecati bine. Ungeti si tapetati tava pentru cuptor. Turnati compozitia si o dati la cuptor pentru 35-40 minute. Se scoate si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se pune frisca pe deasupra, dupa care se rade ciocolata si se da la rece.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!