Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 600 g de cartofi
- 100 g de ceapa
- 100 g de morcovi
- 2-3 radacini de patrunjel
- 50 g de unt sau ulei
- 1/2 l de bors
- verdeata
- sare
- piper
Mod de preparare:
1. Se curata morcovii, patrunjelul si ceapa, apoi se spala. Se taie ceapa marunt si se pune la inabusit intr-un vas cu untul infierbantat pana se inmoaie. Se adauga morcovii si patrunjeii taiati julien si se lasa sa se mai inabuse inca 10 minute, dupa care se stinge cu 2,5 l de apa calda.
2. Se adauga cartofii taiati cuburi mici, sare, piper boabe si se mai lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii. Se adauga borsul fiert separat si curatat de spuma, se lasa sa mai dea cateva clocote, se potriveste de sare si se trage vasul de pe foc.
3. Se serveste cu verdeata
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie