Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 buchetele de broccoli
- 1 catel de usturoi
- 2 morcovi
- sare
- piper
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 lingurita otet
Mod de preparare:
Morcovii se curata si se dau prin razatoarea mare. Puneti la fiert o oala cu apa si putina sare. Cand da in clocot adaugati morcovii si acoperiti cu un capac sa se fiarba cam 5 minute. Intre timp taiati
broccoli in buchetele mici. Dupa cele 5 minute opriti focul, adaug broccoli in apa cu morcovi. Acoperiti cu un capac si lasati sa stea asa 5 minute. Scurgeti totul de apa. Preparati un sos din usturoi, sare, ulei si otet, dupa care adaugati peste broccoli.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!