Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g urzici
- 2 cepe mijlocii
- 75 g ulei
- 1 hrean
- 1 lingura faina
- 2 catei de usturoi
- 1,5 l apa
- sare
Mod de preparare:
Urzicile se curata si se spala bine in mai multe ape. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand s-a inmuiat se adauga urzicile si se lasa sa fiarba la foc potrivit, fara capac. Dupa ce au fiert bine, se strecoara zeama in alt vas, dupa care se trec prin sita si se subtiaza cu zeama în care au fiert. Se pune vasul din nou pe foc si se Iasa sa fiarba. Separat, se amesteca faina cu uleiul pana se face o pasta care se adauga in supa clocotita. Se mai fierbe inca 20 de minute, se ia vasul de pe foc, apoi se pun sarea si usturoiul pisat.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare