Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g urzici
- 2 cepe mijlocii
- 75 g ulei
- 1 hrean
- 1 lingura faina
- 2 catei de usturoi
- 1,5 l apa
- sare
Mod de preparare:
Urzicile se curata si se spala bine in mai multe ape. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand s-a inmuiat se adauga urzicile si se lasa sa fiarba la foc potrivit, fara capac. Dupa ce au fiert bine, se strecoara zeama in alt vas, dupa care se trec prin sita si se subtiaza cu zeama în care au fiert. Se pune vasul din nou pe foc si se Iasa sa fiarba. Separat, se amesteca faina cu uleiul pana se face o pasta care se adauga in supa clocotita. Se mai fierbe inca 20 de minute, se ia vasul de pe foc, apoi se pun sarea si usturoiul pisat.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?