Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g urzici
- 2 cepe mijlocii
- 75 g ulei
- 1 hrean
- 1 lingura faina
- 2 catei de usturoi
- 1,5 l apa
- sare
Mod de preparare:
Urzicile se curata si se spala bine in mai multe ape. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand s-a inmuiat se adauga urzicile si se lasa sa fiarba la foc potrivit, fara capac. Dupa ce au fiert bine, se strecoara zeama in alt vas, dupa care se trec prin sita si se subtiaza cu zeama în care au fiert. Se pune vasul din nou pe foc si se Iasa sa fiarba. Separat, se amesteca faina cu uleiul pana se face o pasta care se adauga in supa clocotita. Se mai fierbe inca 20 de minute, se ia vasul de pe foc, apoi se pun sarea si usturoiul pisat.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana