Dificultate: redusa
Ingrediente:
2 REȚETE SAVUROASE cu fructe care îți ajută organismul

- 1/2 kg. cartofi
- 2 morcovi
- 2 radacini patrunjel
- 1 conopida mijlocie
- 1 ceapa
- 1 capatana de usturoi
- 2 linguri de mustar
- 1 legatura patrunjel verde
- piper
- boia dulce
- verdeata tocata
- sare
- o lingura margarina vegetala
- 200 ml ulei
- o cana pesmet
Mod de preparare:
Legumele se spala, se curata de coaja, dupa care se fierb bine. Apoi se paseaza cu furculita sau la mixer. Ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei. Se incorporeaza in piureul de legume, apoi se adauga condimentele si verdeata tocata. Se formeaza crochete rotunde sau alungite - nu prea mari - si se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in uleiul incins bine, in care se adauga margarina. Intre timp sa prepara sosul. Usturoiul se curata, se piseaza si se amesteca bine cu mustarul si patrunjelul tocat marunt. Se adauga uleiul, putin cite putin, amestecind continuu. Se sareaza la urma.
Reteta vegana simpla: Bile proteice fara zahar, cu cacao si cocos

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?