Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg. cartofi
- 2 morcovi
- 2 radacini patrunjel
- 1 conopida mijlocie
- 1 ceapa
- 1 capatana de usturoi
- 2 linguri de mustar
- 1 legatura patrunjel verde
- piper
- boia dulce
- verdeata tocata
- sare
- o lingura margarina vegetala
- 200 ml ulei
- o cana pesmet
Mod de preparare:
Legumele se spala, se curata de coaja, dupa care se fierb bine. Apoi se paseaza cu furculita sau la mixer. Ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei. Se incorporeaza in piureul de legume, apoi se adauga condimentele si verdeata tocata. Se formeaza crochete rotunde sau alungite - nu prea mari - si se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in uleiul incins bine, in care se adauga margarina. Intre timp sa prepara sosul. Usturoiul se curata, se piseaza si se amesteca bine cu mustarul si patrunjelul tocat marunt. Se adauga uleiul, putin cite putin, amestecind continuu. Se sareaza la urma.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară