Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg telina
- 2 cepe
- 50 ml bulion
- 1 lingurita de zahar
- 1 lingura de faina
- 50 g masline negre
- patrunjel
Mod de preparare:
Telina, se curata, se spala si se taie in semirondele, care se calesc in ulei incins, dupa care se rastoarna intr-o cratita. In uleiul ramas se caleste ceapa curatata, spalata si tocata marunt, pana devine aurie. Se adauga faina, bulionul, sare si putin zahar. Se toarna sosul in cratita peste telina. Se adauga maslinele putin oparite. Se lasa sa dea in fiert apoi se introduce cratita in cuptorul preincalzit la 180°C. Cand mancarea este destul de scazuta se serveste in farfurii, se presara patrunjelul spalat si tocat fin si se lasa sa se raceasca.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare