Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg telina
- 2 cepe
- 50 ml bulion
- 1 lingurita de zahar
- 1 lingura de faina
- 50 g masline negre
- patrunjel
Mod de preparare:
Telina, se curata, se spala si se taie in semirondele, care se calesc in ulei incins, dupa care se rastoarna intr-o cratita. In uleiul ramas se caleste ceapa curatata, spalata si tocata marunt, pana devine aurie. Se adauga faina, bulionul, sare si putin zahar. Se toarna sosul in cratita peste telina. Se adauga maslinele putin oparite. Se lasa sa dea in fiert apoi se introduce cratita in cuptorul preincalzit la 180°C. Cand mancarea este destul de scazuta se serveste in farfurii, se presara patrunjelul spalat si tocat fin si se lasa sa se raceasca.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară