Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg telina
- 2 cepe
- 50 ml bulion
- 1 lingurita de zahar
- 1 lingura de faina
- 50 g masline negre
- patrunjel
Mod de preparare:
Telina, se curata, se spala si se taie in semirondele, care se calesc in ulei incins, dupa care se rastoarna intr-o cratita. In uleiul ramas se caleste ceapa curatata, spalata si tocata marunt, pana devine aurie. Se adauga faina, bulionul, sare si putin zahar. Se toarna sosul in cratita peste telina. Se adauga maslinele putin oparite. Se lasa sa dea in fiert apoi se introduce cratita in cuptorul preincalzit la 180°C. Cand mancarea este destul de scazuta se serveste in farfurii, se presara patrunjelul spalat si tocat fin si se lasa sa se raceasca.
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă