IN ACEST ARTICOL:
Gustoasa si usoara, aceasta mancare de telina cu masline este ideala pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg telina
  • 2 cepe
  • 50 ml bulion
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingura de faina
  • 50 g masline negre
  • patrunjel

Mod de preparare:

Telina, se curata, se spala si se taie in semirondele, care se calesc in ulei incins, dupa care se rastoarna intr-o cratita. In uleiul ramas se caleste ceapa curatata, spalata si tocata marunt, pana devine aurie. Se adauga faina, bulionul, sare si putin zahar. Se toarna sosul in cratita peste telina. Se adauga maslinele putin oparite. Se lasa sa dea in fiert apoi se introduce cratita in cuptorul preincalzit la 180°C. Cand mancarea este destul de scazuta se serveste in farfurii, se presara patrunjelul spalat si tocat fin si se lasa sa se raceasca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri