Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 l apa
- 6 salate
- 1 ceapa
- 7-8 catei de usturoi
- 1 lingura ulei
- 50 g slaninuta
- 2 oua
- sare
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune la fiert ceapa si 3-4 din cateii de usturoi, tocati marunt. Cind sint aproape fierte, se adauga salata spalata bine si taiata bucati. Separat, se caleste slaninuta taiata feliute subtiri si restul de usturoi tocat. Dupa ce s -au rumenit se rastoarna peste supa. In tigaia in care s -a prajit slanina se face o omleta din cele 2 oua, care se taie in cuburi si se adauga la supa, inainte de a fi servita.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?