Dificultate: redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 3 l apa
- 6 salate
- 1 ceapa
- 7-8 catei de usturoi
- 1 lingura ulei
- 50 g slaninuta
- 2 oua
- sare
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune la fiert ceapa si 3-4 din cateii de usturoi, tocati marunt. Cind sint aproape fierte, se adauga salata spalata bine si taiata bucati. Separat, se caleste slaninuta taiata feliute subtiri si restul de usturoi tocat. Dupa ce s -au rumenit se rastoarna peste supa. In tigaia in care s -a prajit slanina se face o omleta din cele 2 oua, care se taie in cuburi si se adauga la supa, inainte de a fi servita.
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră