Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 l apa
- 6 salate
- 1 ceapa
- 7-8 catei de usturoi
- 1 lingura ulei
- 50 g slaninuta
- 2 oua
- sare
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune la fiert ceapa si 3-4 din cateii de usturoi, tocati marunt. Cind sint aproape fierte, se adauga salata spalata bine si taiata bucati. Separat, se caleste slaninuta taiata feliute subtiri si restul de usturoi tocat. Dupa ce s -au rumenit se rastoarna peste supa. In tigaia in care s -a prajit slanina se face o omleta din cele 2 oua, care se taie in cuburi si se adauga la supa, inainte de a fi servita.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse