Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 l apa
- 6 salate
- 1 ceapa
- 7-8 catei de usturoi
- 1 lingura ulei
- 50 g slaninuta
- 2 oua
- sare
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune la fiert ceapa si 3-4 din cateii de usturoi, tocati marunt. Cind sint aproape fierte, se adauga salata spalata bine si taiata bucati. Separat, se caleste slaninuta taiata feliute subtiri si restul de usturoi tocat. Dupa ce s -au rumenit se rastoarna peste supa. In tigaia in care s -a prajit slanina se face o omleta din cele 2 oua, care se taie in cuburi si se adauga la supa, inainte de a fi servita.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!