Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 catel de usturoi
- 1 lingurita mustar
- 3 lingurite otet
- 1/4 ceasca ulei de masline
- sare si piper, dupa gust
- 6 cesti orez fiert
- 1 castravete
- 300 g rosii cherry
- 1/3 ceasca stafide galbene
- 1ceapa
- 3 lingurite frunze de menta, maruntite
Mod de preparare:
Castravetele se curata de coaja, dupa care se taie feliute. Rosiile si ceapa desfacuta in foi se coc. Pisati usturoiul intr-un vas. Adaugati mustarul si otetul si amestecati pana la omogenizare. Adaugati putin cate putin uleiul de masline si amestecati pana devine o pasta. Adaugati sare si piper, dupa gust. In vas, adaugati orezul fiert, castravetii, rosiile, ceapa si stafidele, amestecand, apoi puneti frunzele de menta in salata.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?