Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 catel de usturoi
- 1 lingurita mustar
- 3 lingurite otet
- 1/4 ceasca ulei de masline
- sare si piper, dupa gust
- 6 cesti orez fiert
- 1 castravete
- 300 g rosii cherry
- 1/3 ceasca stafide galbene
- 1ceapa
- 3 lingurite frunze de menta, maruntite
Mod de preparare:
Castravetele se curata de coaja, dupa care se taie feliute. Rosiile si ceapa desfacuta in foi se coc. Pisati usturoiul intr-un vas. Adaugati mustarul si otetul si amestecati pana la omogenizare. Adaugati putin cate putin uleiul de masline si amestecati pana devine o pasta. Adaugati sare si piper, dupa gust. In vas, adaugati orezul fiert, castravetii, rosiile, ceapa si stafidele, amestecand, apoi puneti frunzele de menta in salata.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse