Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 catel de usturoi
- 1 lingurita mustar
- 3 lingurite otet
- 1/4 ceasca ulei de masline
- sare si piper, dupa gust
- 6 cesti orez fiert
- 1 castravete
- 300 g rosii cherry
- 1/3 ceasca stafide galbene
- 1ceapa
- 3 lingurite frunze de menta, maruntite
Mod de preparare:
Castravetele se curata de coaja, dupa care se taie feliute. Rosiile si ceapa desfacuta in foi se coc. Pisati usturoiul intr-un vas. Adaugati mustarul si otetul si amestecati pana la omogenizare. Adaugati putin cate putin uleiul de masline si amestecati pana devine o pasta. Adaugati sare si piper, dupa gust. In vas, adaugati orezul fiert, castravetii, rosiile, ceapa si stafidele, amestecand, apoi puneti frunzele de menta in salata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară