12:03, 23 Martie 2011 publicat în Retete culinare

Va propunem un pate de broccoli foarte sanatos si gustos. Este foarte bun pentru zilele de post, dar si pentru vegetarieni.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Alimente de sezon pline de beneficii, culoare și antioxidanți
Alimente de sezon pline de...
  • 1 capatana de broccoli
  • 50g pesmet
  • 50g susan
  • 100g masline negre
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingura zeama de lamaie sau otet de mere
  • 100g orez
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Broccoli se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe circa 20 de minute si apoi se scoate si se lasa la racit. Separat, se fierbe orezul in apa cu sare si se lasa si el la racit. Maslinele se curata de samburi si se taie in felii subtiri. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se maruntesc cu ajutorul unui blender. Daca pasta rezultata este prea consistenta, se poate subtia cu putina apa in care a fiert broccoli. Daca pasta este prea moale, se mai adauga susan si pesmet.

Citeste si:
Rețeta de Smoothie cu Moringa - o plantă premiată științific pentru...
Rețeta de Smoothie cu Moringa...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri