O reteta crocanta de biscuiti cu alune. Sunt usor de preparat, chiar si in zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 10 cescute faina
  • 1pachet margarina
  • 2 linguri zahar pudra
  • 50 gr alune sau nuci zbrobite (nu foarte marunt)
  • zahar pudra

Mod de preparare:

Margarina se topeste in baie de aburi (intr-un vas asezat deasupra unei oale in care fierbe apa). Se amesteca faina cu zaharul si margarina topita. Se adauga alunele sau nucile si se face un aluat. Se iau bucatele cat o nuca, se modeleaza cu mana forma dorita si se aseaza in tava care se da la cuptor. Biscuitii se coc 30 minute la 150 grade. Dupa ce s-au copt, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Biscuiti cu alune.