Ingrediente:
- 400 ml nectar de caise
- 200 ml coniac
- 100 ml Triple Sec sau Cointreau
- 100 ml rom alb
- 50 ml esenta de cocos sau lapte de cocos
- zeama de la 2 lamai
- scortisoara betisoare, gheata
Mod de preparare:
Se amesteca bine intr-un blender sau shaker nectarul de caise, coniacul, Triple Sec si romul alb, apoi se lasa 5 minute. Se adauga esenta de cocos sau laptele de cocos, zeama de lamaie si se toarna in 10 pahare de cocktail. Se adauga cuburi de gheata si betisoare de scortisoara si se dau la rece.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul culinarecufeteistete.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.