Ingrediente:
- 400 ml nectar de caise
- 200 ml coniac
- 100 ml Triple Sec sau Cointreau
- 100 ml rom alb
- 50 ml esenta de cocos sau lapte de cocos
- zeama de la 2 lamai
- scortisoara betisoare, gheata
Mod de preparare:
Se amesteca bine intr-un blender sau shaker nectarul de caise, coniacul, Triple Sec si romul alb, apoi se lasa 5 minute. Se adauga esenta de cocos sau laptele de cocos, zeama de lamaie si se toarna in 10 pahare de cocktail. Se adauga cuburi de gheata si betisoare de scortisoara si se dau la rece.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul culinarecufeteistete.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei