Incercati o simpla reteta de papanasi din mamaliga. Papanasii din mamaliga sunt gustosi si simplu de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1,5 l lapte
  • 500 g malai
  • o lingurita de sare
  • o lingura de unt
  • 400 g branza de burduf sau cascaval ras
  • 2 oua
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Preparati o mamaliga din lapte, malai si sare. Dupa ce a fiert, adaugati branza, untul, ouale, apoi luati cu lingura din amestec si formati papanasi turtiti, dati prin pesmet si ii puneti la prajit in ulei. Pot fi serviti cu smantana deasupra.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Papanasi din mamaliga.