Rosii carnoase umplute cu peste, orez si ciuperci

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 12 rosii mijlocii
  • 2 fileuri de peste
  • 2 ardei copti
  • 3-4 ciuperci
  • 50g orez
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita mustar
  • 50 g ulei

Mod de preparare:

Scobiti rosiile cu o lingurita dupa care adaugati sare, piper, putin otet si se lasa la o parte. Fierbeti orezul si ciupercile, separat. Taiati marunt pestele, ardeiul si ciupercile. Amestecati orezul, pestele, ardeiul si ciupercile, dupa care adaugati maioneza preparata din 1 galbenus, mustar si ulei. Se umplu rosiile, se decoreaza cu cate o felie de ciuperca.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rosii umplute cu peste si legume.