Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 12 rosii mijlocii
- 2 fileuri de peste
- 2 ardei copti
- 3-4 ciuperci
- 50g orez
- sare
- piper
- 1 galbenus
- 1 lingurita mustar
- 50 g ulei
Mod de preparare:
Scobiti rosiile cu o lingurita dupa care adaugati sare, piper, putin otet si se lasa la o parte. Fierbeti orezul si ciupercile, separat. Taiati marunt pestele, ardeiul si ciupercile. Amestecati orezul, pestele, ardeiul si ciupercile, dupa care adaugati maioneza preparata din 1 galbenus, mustar si ulei. Se umplu rosiile, se decoreaza cu cate o felie de ciuperca.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.