Rosii carnoase umplute cu peste, orez si ciuperci

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 12 rosii mijlocii
  • 2 fileuri de peste
  • 2 ardei copti
  • 3-4 ciuperci
  • 50g orez
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita mustar
  • 50 g ulei

Mod de preparare:

Scobiti rosiile cu o lingurita dupa care adaugati sare, piper, putin otet si se lasa la o parte. Fierbeti orezul si ciupercile, separat. Taiati marunt pestele, ardeiul si ciupercile. Amestecati orezul, pestele, ardeiul si ciupercile, dupa care adaugati maioneza preparata din 1 galbenus, mustar si ulei. Se umplu rosiile, se decoreaza cu cate o felie de ciuperca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri