O reteta delicioasa de chiftele de cartofi marinate

Avem nevoie de:

pentru chiftele:

  • 1 kg cartofi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • faina

pentru sos:

  • 1 ceapa
  • ulei
  • 2 linguri bulion
  • 1 1/2 lingura zahar
  • apa
  • dafin
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curatam cartofii si apoi ii dam pe razatoarea mica. Ii punem la scurs si apoi ii amestecam cu patrunjel tocat, sare, piper si adaugam faina pana iese un aluat.
Facem bilute pe care le prajim in ulei incins.
Pentru sos: Curatam o ceapa, o tocam si apoi o calim in ulei incins.
Adaugam bulionul, zaharul si stingem cu apa.
Mai adaugam sare si piper dupa gust, o frunza de dafin si o crenguta de cimbru.
Lasam sa dea cateva clocote apoi adaugam chiftelele si mai lasam 2-3 minute pe foc.

Mai multe retete interesante puteti regasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftele de cartofi marinate.