Oua ochiuri fierte in apa, perfecte pentru masa de dimineata, dar si pentru o mancare de spanac sau mazare.

Dificultate: scazuta

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 1 1/2 litri de apa
  • 50 g otet sau zeama de la o lamaie

Mod de preparare:

Intr-un vas, se pun la fiert apa si otetul. Cand a dat in clocot, luati vasul de pe foc si adaugati delicat ouale. Puneti vasul la foc scazut, fara sa clocoteasca. In 4-5 minute ouale vor fi gata, avand galbenusul usor inchegat.

Se serveste cu paine prajita sau cu mancare de spanac.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ochiuri fierte in apa.