Dificultate: scazuta
Ingrediente:
- 4 oua
- 1 1/2 litri de apa
- 50 g otet sau zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Intr-un vas, se pun la fiert apa si otetul. Cand a dat in clocot, luati vasul de pe foc si adaugati delicat ouale. Puneti vasul la foc scazut, fara sa clocoteasca. In 4-5 minute ouale vor fi gata, avand galbenusul usor inchegat.
Se serveste cu paine prajita sau cu mancare de spanac.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă