Dificultate: medie
Ingrediente:
- 200 g rosii proaspete
- 1 l apa
- 600 g carne de vita
- 1.3 kg conopida
- 100 g ceapa
- 50 g morcovi
- 50 g patrunjel radacina
- 50 g pasta de tomate
- 100 ml ulei
- 30 g ulei
- 1 legatura patrunjel verde
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Carnea se spala si se portioneaza. Conopida se curata de frunze si cotoare, se desface in bucatele, se spala, se tine in apa cu sare 10 minute, dupa care se fierbe. Patrunjelul verde se spala si se toaca marunt. Morcovii si radacina de patrunjel se curata, se spala si se taie rondele. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Carnea se sareaza si se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga morcovi, patrunjel radacina si se continua inabusirea. Se adauga pasta de tomate, faina dizolvata în 50 ml apa rece si cantitatea de apa necesara fierberii (1 l). Se fierbe cca 20 minute si se strecoara peste carne. Cand carne este fiarta se adauga conopida, rosii, sare si se mai fierbe inca 10 minute.
Se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9