Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 rosie decojita
- 1 ardei cayenne
- 5 linguri de whisky
- 5 linguri de rom
- 5 linguri de vin alb
- ulei de masline
- sare 250 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu putin ulei se rumeneste puiul taiat in opt parti, se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Se lasa sa se rumeneasca si se adauga rosia. Se adauga ardeiul cayenne si alcoolul. Se lasa sa fiarba neacoperit timp de 10 minute la foc mic, iar la final, se adauga apa. Se mai lasa pe foc inca 40 minute.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei