O reteta simpla, delicioasa si calda si rece

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 banana
  • 50 g nuca macinata
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • Vanilie

Pentru umplutura de branza:

  • 400 g branza
  • 1 ou
  • 100g zahar
  • 3 linguri lapte

Mod de preparare:
1) Amestecam cu ajutorul robotului de bucatarie branza, oul, zaharul si laptele pana la omogenizare. Compozitia cu branza se intinde intr- tava captusita cu hartie de copt.
2) Pregatim aluatul: se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, se adauga apoi nucile macinate si banana. Amestecam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam. Adaugam si albusurile batute spuma.
3) Intindem aluatul peste compozitia de branza. Nivelam.
4) Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, 20 de minute. Cand este gata se rastorna pe un prosop umed si se ruleaza cu branza in interior
Pofta buna!

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada cu branza.