Asta am intentionat sa fac; dar cand am deschis congelatorul, am gasit prea putin broccoli; si am suplimentat cu putin dovleac. Ca pana la urma sa se dovedeasca prea multa umplutura, si sa mai fie nevoie si de 2 rosii pentru a fi umplute. Deci, corect e: ardei si rosii umplute cu broccoli si dovleac.

Iata ce-am folosit:

  • broccoli - cam 150 gr
  • dovleac - tot vreo 150 gr Ardei umpluti cu broccoli. Reteta ardei umpluti cu broccoli
  • o bucata pulpa de pui (superioara)- ~150 gr
  • un ou
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • cas dulce de vaca - ~ 150 gr
  • un praf de sare, un praf de piper
  • marar uscat
  • o lingura de ulei de samburi de struguri
  • cascaval ras - ~50 gr

Mod de preparare:

Pulpa de pui, dovleacul si broccoli au mers la steamer; legumele au stat ~ 30 minute, iar puiul vreo un pic mai mult, vreo 40. cand s-au facut, am scos pielea de pe pulpa si am mixat carnea marunt.

Dovleacul, broccoli si casul le-am zdrobit cu furculita. Le-am amestecat cu ou si cu carnea maruntita; am pus un praf de sare, putin piper si marar uscat.

Am spalat ardeii si rosiile si le-am "scobit"; le-am umplut cu compozitia de mai sus; am presarat putin cascaval ras pe deasupra si am pus la cuptor intr-un vas cu apa si o lingura de ulei. Ardei umpluti cu broccoli. Reteta ardei umpluti cu broccoli

Am lasat la cuptor pana s-a inmuiat ardeiul.

A iesit super bun!

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ardei umpluti cu broccoli.