O reteta delicioasa de biftec turcesc

Ingrediente:

  • 250 gr carne macra de vita
  • 200 grame carne de batal(aici am modificat-o cu carne de pui)
  • 200 grame ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 60 ml ulei
  • 25 grame smantina(1 lingura)
  • 1/2 ardei iute
  • cimbru,piper,sare.

Mod de preparare:

Spalam carnea,si o taiem cubulete.Cureti,speli si tai marunt ceapa si ardeiul iute.
Speli si toci fin verdeata.Trecem carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa.
Amestecam pasta de carne cu smantina,1 ou batut,verdeata ardeiul iute,cimbru piperu si sarea.Omogenizam compozitia obtinuta si o portionezi.
Modelam cele 5 bucati de carne in forma de sfere,le trecem prin ou,pesmet si le prajim in ulei incins.Le scoti intr-un vas termorezistent si le introducem in cuptorul cald,
pina in momentul serviri

Am servit alaturi de cartofi pure cu spanac si usturoi.

Pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete interesante


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri