Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g paste
- 250 g piept de curcan
- 2 linguri piure de rosii
- 1/2 l supa de carne
- 2 rosii
- 1 capatana de usturoi
- 1 ceapa
- 4 crengute de foi de dafin
- 2 linguri ulei de masline
- 100 g parmezan ras
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Rosiile se spala si se toaca marunt. Usturoiul si cepa se curata si se toaca. Se caleste putin ceapa, usturoiul si foile de dafin. Carnea se taie bucatele si se rumeneste si ea. Se adauga rosiile, piureul si supa, si se mai tin pe foc timp de 5 minutele. Pastele se strecoara si se amesteca cu sosul si carnea. Se presara pe deasupra parmezan ras.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare