Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g paste
- 250 g piept de curcan
- 2 linguri piure de rosii
- 1/2 l supa de carne
- 2 rosii
- 1 capatana de usturoi
- 1 ceapa
- 4 crengute de foi de dafin
- 2 linguri ulei de masline
- 100 g parmezan ras
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Rosiile se spala si se toaca marunt. Usturoiul si cepa se curata si se toaca. Se caleste putin ceapa, usturoiul si foile de dafin. Carnea se taie bucatele si se rumeneste si ea. Se adauga rosiile, piureul si supa, si se mai tin pe foc timp de 5 minutele. Pastele se strecoara si se amesteca cu sosul si carnea. Se presara pe deasupra parmezan ras.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?