Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g paste
- 250 g piept de curcan
- 2 linguri piure de rosii
- 1/2 l supa de carne
- 2 rosii
- 1 capatana de usturoi
- 1 ceapa
- 4 crengute de foi de dafin
- 2 linguri ulei de masline
- 100 g parmezan ras
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Rosiile se spala si se toaca marunt. Usturoiul si cepa se curata si se toaca. Se caleste putin ceapa, usturoiul si foile de dafin. Carnea se taie bucatele si se rumeneste si ea. Se adauga rosiile, piureul si supa, si se mai tin pe foc timp de 5 minutele. Pastele se strecoara si se amesteca cu sosul si carnea. Se presara pe deasupra parmezan ras.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară