Un amestec de arome si culori

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 300 g noodles de orez
  • 10 ciupercute
  • 2 morcovi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei
  • cateva frunze varza alba
  • 3 linguri de soia
  • 1 lingura seminte de susan
  • ghimbir (optional)

Mod de preparare:

Se prajeste in putin ulei susanul. Legumele se taie feliute subtiri si lunguiete. Intr-un wok bine incins sa pune putin ulei, dupa care se adauga legumele, susanul, sosul de soia si ghimbir. Intre timp, intr-o oala cu apa fiarta se tin cam 5 minute taiteii de orez. Dupa ce s-au inmuiat se scurg de apa si se adauga in wok si se amesteca cu legumele.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Noodles cu legume.