Ciulamaua de pui- o reteta traditionala romaneasca, usor de preparat si foarte gustoasa.

Dificultate: scazuta

Ingrediente:

  • 1 piept de pui maricel
  • 100 g unt
  • 300 ml lapte
  • 200 g smantana
  • 200 ml supa
  • 4 linguri de faina
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare:

Se taie in bucati puiul, se condimenteaza si se rumeneste putin in unt. Se scot bucatile intr-un vas, iar in untul ramas se caleste faina. Cand aceasta incepe sa se rumeneasca (nu trebuie arsa,maxim 2-3 minute), se stinge cu supa, apoi laptele cald, dupa care se adauga si smantana, piper si patrunjelul. Se fierbe 10-15 minute, dupa care se adauga bucatile de pui, se mai fierb toate inca 10 minute. Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri