Dificultate: medie
Ingrediente:
- 300 g piept de rata
- 1 pachet zarzavat pentru supa
- 1 ceapa
- 500 g maruntaie de pasare
- 1/2 l de vin rosu sec
- 1 lingura piper alb
- 50 g masline negre
- 1 dovlecel mic
- 1 morcov
- 1 lingura ulei
- 50 g ficat de rata
- paste
- sare
- piper negru
Mod de preparare:
1.Carnea de rata se condimenteaza cu sare si piper. Zarzavatul pentru supa, se curata, se spala si se taie feliute. Maruntaiele de pasare se pun la fiert cu vinul, 1/4 l apa si piper, dupa care se coc timp de o ora.
2. Maslinele se scobesc de samburi si se taie in feliute subtiri. Dovlecelul si morcovul se curata si se spala. Zarzavatul se opareste in apa fierbinte si sarata, dupa care se scurge de apa.
3. Rata se rumeneste 3 minute in uleiul incins, apoi se pune intr-o tava si se da la copt cam 20 minute. Dupa ce se raceste, carnea se taie felii.
4. Supa se strecoara, dupa care se adauga ficatul curatat si tocat si se da in clocot. Se amesteca cu untul, apoi se adauga carnea, zarzavaturile si bucatelele de masline. Pastele se fierb in apa cu sare, se strecoara si se amesteca cu sosul.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară