Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:
- piept de pui
- 1 avocado
- 1/2 castravete
- 1 mar, ras
- 3-4 linguri de iaurt
- 1 punga de baby spanac sau valeriana
- ulei de masline extravirgin
- sucul de la 1/2 lamaie
Mod de preparare:
1.Carnea de pui se frige pe gratar, dupa care se taie fasii.
2. Avocado se curata de coaja si se taie in bucati. Castravete se curata de coaja si se taie felii.
3. Se amesteca puiul cu avocado, castravete, mar si iaurt. Se asezoneaza cu sare si piper.
4. In alt bol, se amesteca frunzele de spanac sau valeriana cu ulei si suc de lamaie. Apoi se combina toate ingredientele si se servesc.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse