Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:
- piept de pui
- 1 avocado
- 1/2 castravete
- 1 mar, ras
- 3-4 linguri de iaurt
- 1 punga de baby spanac sau valeriana
- ulei de masline extravirgin
- sucul de la 1/2 lamaie
Mod de preparare:
1.Carnea de pui se frige pe gratar, dupa care se taie fasii.
2. Avocado se curata de coaja si se taie in bucati. Castravete se curata de coaja si se taie felii.
3. Se amesteca puiul cu avocado, castravete, mar si iaurt. Se asezoneaza cu sare si piper.
4. In alt bol, se amesteca frunzele de spanac sau valeriana cu ulei si suc de lamaie. Apoi se combina toate ingredientele si se servesc.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?