Ingrediente:
- 250 g/125 g ciuperci proaspete/conserva
- 1 kg andive
- 75 g unt
- 200 g smantana
- sare dupa gust
- 1/2 cub MAGGI de ciuperci
Mod de preparare:
Andivele se curata, se spala bine si se cresteaza in patru. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. (Ciupercile conservate se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame). Andivele, ciupercile si jumatatea de cub MAGGI se introduc in apa cu sare si se fierb 20 de minute. Se scot din apa, se inabusa in unt si se adauga smantana.
Se serveste cald.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor