Sanatate in farfuria ta!

Ingrediente:

  • 250 g/125 g ciuperci proaspete/conserva ­
  • 1 kg andive ­
  • 75 g unt ­
  • 200 g smantana ­
  • sare dupa gust
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci

Mod de preparare:

Andivele se curata, se spala bine si se cresteaza in patru. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. (Ciupercile conservate se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame). Andivele, ciupercile si jumatatea de cub MAGGI se introduc in apa cu sare si se fierb 20 de minute. Se scot din apa, se inabusa in unt si se adauga smantana.
Se serveste cald.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Andive sote cu ciuperci.