Ingrediente:
- 1 varza alba potrivita
- 1 pastarnac
- 2 radacini patrunjel
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 2-3 linguri pasta de tomate
- 1/2 lingurita chimen
- 1 - 2 lingurite cimbru
- 1/2 lingurita piper
- sare dupa gust
- ulei
Mod de preparare:
Mai intai am curatat legumele, le-am tocat si le-am pus la calit in putin ulei. Treptat am adaugat varza taiata. Eu am mai facut astfel de ciorbe cu varza taiata fideluta pe razatoare, dar varianta asta mie una mi s-a parut nepractica in momentul consumarii. De aceea prefer sa o toc de mana, in fasii ceva mai groase, dar mai scurte. Am adaugat apa - cat sa acoperiti legumele si lasati sa fiarba incet, adaugand si mirodeniile.
Cand s-a fiert varza, adaugati 2-3 linguri de bulion si mai lasati sa dea o data in clocot si sa prinda culoare.
Ciorba de varza merge grozav cu paine prajita! :)
Alte retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară