Ingrediente:
- vreo 300g ficatei de pasare
- 2 cani de orez
- legume(eu iarasi am folosit mix de legume congelate, dar se pot folosi diverse dupa plac)
- vreo cateva masline
- ceapa
- usturoi
- curry
- cimbru
- rozmarin
- patrunjel proaspat
- supa facuta ori din pui ori din concentrat(cam 5-600ml).
Mod de preparare:
Se incinge o tigaie mai intinsa cu un strop de ulei si se arunca cateva bucati de ficat de pasare sa se "coloreze" un pic, vre-un minut pe toate partile. Apoi se arunca ceapa si usturoiul in aceeasi tigaie impreuna cu legumele. Dupa 1-2 minute se presara si orezul crud peste tot si se adauga din supa pana se acopera.Apoi se presara si mirodeniile peste toate ingredientele si lasam la foc mic timp de 20-25 minute, amestecand din cand in cand si adaugand supa pana se face orezul. Dupa acest timp se adauga maslinele "desamburite" si o mana de patrunjel proaspat tocat.
Se mai amesteca un minut pe foc si se serveste aburind.
Pofta mare!!! :D
Multe alte retete delicioase puteti gasi pe foodquicklygood.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?