Ingrediente:
- 400g orez cu bobul mare
- 60 g sunca de York
- 50 g sunca (jamon serrano) in bucati
- 100 g creveti fierti
- 60 g muguri de soia
- 60 g mazare
- omleta dintr-un ou, taiata in cuburi
- sare
- 30 g ulei de masline
- 30 g unt
- 1 catel de usturoi tocat
- piper negru
- piper alb
- 40 g de sos soia
- 20 g de otet de Jerez
Mod de preparare:
Se fierbe orezul intr-o cratita cu apa si putina sare, 17 minute. Cand este fiert, se scurge si se trece prin apa rece, pentru a opri fierberea. Se lasa deoparte. Se prajesc usturoiul, cele doua tipuri de sunca, mazarea, crevetii si mugurii de soia si se adauga orezul. Continua sa se prajeasca usor impreuna cu sosul de soia, lasand inca 2 minute si se serveste imediat.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.