Timp de preparare: 45 minute
Ingrediente:
- 1 cub de unt
- 1 ceapa mare, taiata fin
- 1 conopida mare (900 gr) fara frunze si rupta in bucatele
- 1 cartof, curatat si taiat in bucati
- 700 ml supa de pui
- 400 ml lapte
- legume
- 100 gr branza cheddar, taiata cubulete
Mod de preparare:
1. Se incalzeste untul intr-o tigaie mare. Se adauga ceapa si se prajeste pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga conopida, cartoful, supa, o parte din lapte si se asezoneaza. Se duce la punctul de fierbere, apoi se reduce focul si se fierbe la foc mic aproximativ 30 minute, pana cand conopida se inmoaie si cartoful aproape se sfarama.
2. Compozitia se mixeaza cu un blender sau se zdrobeste cu un instrument de pasat cartofi pana cand devine cremoasa - o supa densa. Adauga mai mult lapte pentru a subtia putin supa, daca o servesti in cani. Supa se poate pregati cu doua zile in avans, se raceste, se acopera si se lasa la frigider pana cand ai nevoie de ea.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară