Timp de preparare: 45 minute
Ingrediente:
- 1 cub de unt
- 1 ceapa mare, taiata fin
- 1 conopida mare (900 gr) fara frunze si rupta in bucatele
- 1 cartof, curatat si taiat in bucati
- 700 ml supa de pui
- 400 ml lapte
- legume
- 100 gr branza cheddar, taiata cubulete
Mod de preparare:
1. Se incalzeste untul intr-o tigaie mare. Se adauga ceapa si se prajeste pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga conopida, cartoful, supa, o parte din lapte si se asezoneaza. Se duce la punctul de fierbere, apoi se reduce focul si se fierbe la foc mic aproximativ 30 minute, pana cand conopida se inmoaie si cartoful aproape se sfarama.
2. Compozitia se mixeaza cu un blender sau se zdrobeste cu un instrument de pasat cartofi pana cand devine cremoasa - o supa densa. Adauga mai mult lapte pentru a subtia putin supa, daca o servesti in cani. Supa se poate pregati cu doua zile in avans, se raceste, se acopera si se lasa la frigider pana cand ai nevoie de ea.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.