Timp de preparare: 50 minute
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 2 cepe, taiate
- 3 morcovi medii, taiati
- 1 lingura frunze de cimbru, tocate
- 1.4 l supa de pui
- 300 g de pui fript
- 200 g de mazare congelata
- 3 linguri de iaurt gras
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- Sucul de la 1 lamaie
Mod de preparare:
1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga ceapa, morcovii si cimbrul si se prajesc usor timp de 15 minute. Se adauga supa amestecand, se aduce la punctul de fierbere, se acopera si se lasa pe foc 10 minute.
2. Se adauga puiul, se da deoparte jumatate din compozitie, apoi se paseaza cu un blender. Se pune la loc in cratita cantitatea data deoparte, se adauga mazarea, se asezoneaza si se fierbe 5 minute.
3. Se amesteca iaurtul, usturoiul si sucul de lamaie, se imparte peste supa in boluri si se serveste.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?