Timp de preparare: 50 minute
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 2 cepe, taiate
- 3 morcovi medii, taiati
- 1 lingura frunze de cimbru, tocate
- 1.4 l supa de pui
- 300 g de pui fript
- 200 g de mazare congelata
- 3 linguri de iaurt gras
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- Sucul de la 1 lamaie
Mod de preparare:
1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga ceapa, morcovii si cimbrul si se prajesc usor timp de 15 minute. Se adauga supa amestecand, se aduce la punctul de fierbere, se acopera si se lasa pe foc 10 minute.
2. Se adauga puiul, se da deoparte jumatate din compozitie, apoi se paseaza cu un blender. Se pune la loc in cratita cantitatea data deoparte, se adauga mazarea, se asezoneaza si se fierbe 5 minute.
3. Se amesteca iaurtul, usturoiul si sucul de lamaie, se imparte peste supa in boluri si se serveste.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare