Timp de preparare: 50 minute
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 2 cepe, taiate
- 3 morcovi medii, taiati
- 1 lingura frunze de cimbru, tocate
- 1.4 l supa de pui
- 300 g de pui fript
- 200 g de mazare congelata
- 3 linguri de iaurt gras
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- Sucul de la 1 lamaie
Mod de preparare:
1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga ceapa, morcovii si cimbrul si se prajesc usor timp de 15 minute. Se adauga supa amestecand, se aduce la punctul de fierbere, se acopera si se lasa pe foc 10 minute.
2. Se adauga puiul, se da deoparte jumatate din compozitie, apoi se paseaza cu un blender. Se pune la loc in cratita cantitatea data deoparte, se adauga mazarea, se asezoneaza si se fierbe 5 minute.
3. Se amesteca iaurtul, usturoiul si sucul de lamaie, se imparte peste supa in boluri si se serveste.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor