Iata o reteta inedita, care datorita ingredientului secret mustarul iute va va ajuta sa diversificati aroma puiului la cuptor intr-un mod simplu si rapid!

Ingrediente:
• 1 pui întreg
• 3 linguri de mustar
• 2 morcovi
• 4 cartofi
• Ulei de masline
• Lichior
• Sare dupa gust

Mod de preparare:


Se taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline.
Separat, se acopera puiul cu mustar cu ajutorul unei pensule speciale sau a unei linguri si apoi se asaza peste legumele taiate.
In prealabil, se incalzeste cuptorul la 180°C, apoi se introduce tava si se lasa timp de o ora. In timpul coacerii, se pot adauga peste pui cativa stropi de lichior.
Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri