Timp de preparare: - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500gr carne vaca
- 5 cepe(albe) mari
- 5 morcovi generosi
- 10 ciuperci
- sare
- piper
- catei de usturoi
Mod de preparare:
Ceapa, morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute si-n final carnita de viata care a fost taiata feliute... sare, piper si catei de usturoi printre straturi..
si din nou rand pe rand cate un strat de ceapa, morcov, ciuperci si-n final carnita de vita.. sare, pier, catei de usturoi.
-La final turnati o cana de apa... puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.
IMPORTANT!
Nu amestecati in cratita pentru a nu distruge straturile deja formate..
se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile(nu recomand cartofii prajiti)
-Eu las preparatul pe foc mic cca 2 ore, acum depinde foarte tare si de carnita de vita folosita..este un preparat gustos si usor digerabil..
POFTA MARE!
Arianna
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro