Timp de preparare: - ore
 
 Dificultate: redusa
 
 Ingrediente:
- 500gr carne vaca
 - 5 cepe(albe) mari
 - 5 morcovi generosi
 - 10 ciuperci
 - sare
 - piper
 - catei de usturoi
 
Mod de preparare:
 Ceapa, morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
 -putin ulei
 -un rand ceapa
 -un rand morcov
 -cateva bucati ciupercute si-n final carnita de viata care a fost taiata feliute... sare, piper si catei de usturoi printre straturi..
 si din nou rand pe rand cate un strat de ceapa, morcov, ciuperci si-n final carnita de vita.. sare, pier, catei de usturoi.
 -La final turnati o cana de apa... puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.
 
 IMPORTANT!
 Nu amestecati in cratita pentru a nu distruge straturile deja formate..
 se poate servi cu:
 -orez
 -cartofi de toate tipurile(nu recomand cartofii prajiti)
 -Eu las preparatul pe foc mic cca 2 ore, acum depinde foarte tare si de carnita de vita folosita..este un preparat gustos si usor digerabil..
 
 POFTA MARE!
 
 Arianna
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei