Timp de preparare: - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500gr carne vaca
- 5 cepe(albe) mari
- 5 morcovi generosi
- 10 ciuperci
- sare
- piper
- catei de usturoi
Mod de preparare:
Ceapa, morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute si-n final carnita de viata care a fost taiata feliute... sare, piper si catei de usturoi printre straturi..
si din nou rand pe rand cate un strat de ceapa, morcov, ciuperci si-n final carnita de vita.. sare, pier, catei de usturoi.
-La final turnati o cana de apa... puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.
IMPORTANT!
Nu amestecati in cratita pentru a nu distruge straturile deja formate..
se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile(nu recomand cartofii prajiti)
-Eu las preparatul pe foc mic cca 2 ore, acum depinde foarte tare si de carnita de vita folosita..este un preparat gustos si usor digerabil..
POFTA MARE!
Arianna
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare