Ingrediente:
* 500 g faina
* 100 g alune (de pom) sau nuci prajite si macinate
* 2 galbenusuri
* 200 g smantana
* 200 g unt
* 150 g zahar
* 1 pliculet praf de copt
* esenta de vanilie
Mod de pregatire:
Faina se freaca cu untul, apoi se adauga toate celelalte ingrediente si se framanta bine de tot.
Aluatul se intinde si se decupeaza cu formele dorite.
Fursecurile se coc la foc mediu aproximativ 20 min (in functie de cuptor; verificati sa nu se arda deasupra).
Se decoreaza cu glazura.
Reteta propusa de Daiana Vereb
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.