Ingrediente:
* 500 g faina
* 100 g alune (de pom) sau nuci prajite si macinate
* 2 galbenusuri
* 200 g smantana
* 200 g unt
* 150 g zahar
* 1 pliculet praf de copt
* esenta de vanilie
Mod de pregatire:
Faina se freaca cu untul, apoi se adauga toate celelalte ingrediente si se framanta bine de tot.
Aluatul se intinde si se decupeaza cu formele dorite.
Fursecurile se coc la foc mediu aproximativ 20 min (in functie de cuptor; verificati sa nu se arda deasupra).
Se decoreaza cu glazura.
Reteta propusa de Daiana Vereb
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?