Ingrediente:
Blat:
6 oua
6 lg zahar
4 lg faina
3 lg cacao
coaja rasa de portocala
Crema:
600 ml frisca
150 gr zahar pudra
2 portocale
Sirop:
3 portocale
70 ml apa
Mod de preparare:
Batem albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile, coaja de portocala.Luam o spatula si incorporam cu miscari usoare faina amestecata cu cacaoa.
Se coace la foc domol intr-o tava pt tort tapetata cu hartie pergament.
Dupa ce s-a racit, blatul se taie in trei parti.
Crema:
Pregatim un piure din portocala si zahar si zahar( la blender).
Batem frisca pana se intareste bine, peste care adaugam piureul de portocala si amestecam pana se intareste din nou.
Sirop:
Din cele 3 portocale fara coaja pregatim un piure la blender si diluam cu apa.
Cu acest sirop insiropam fiecare foaie de blat peste care
asezam un strat generos de crema si continuam asa pana cand terminam.
Delicios!!!!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară