Tort cu crema de portocale

12:12, 2 Decembrie 2010 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa de tort cu crema de portocale!

Ingrediente:
Blat:

6 oua

Citeste si:
Carrefour deschide al doilea hipermarket din Brașov și al 40-lea...
Carrefour deschide al doilea...

6 lg zahar

4 lg faina

Citeste si:
Smoothie la mic-dejun? De ce nu! 5 rețete delicioase
Smoothie la mic-dejun? De ce...

3 lg cacao

coaja rasa de portocala

Crema:

600 ml frisca

150 gr zahar pudra

2 portocale

Sirop:

3 portocale

70 ml apa

Mod de preparare:

Batem albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile, coaja de portocala.

Luam o spatula si incorporam cu miscari usoare faina amestecata cu cacaoa.
Se coace la foc domol intr-o tava pt tort tapetata cu hartie pergament.

Dupa ce s-a racit, blatul se taie in trei parti.

Crema:

Pregatim un piure din portocala si zahar si zahar( la blender).

Batem frisca pana se intareste bine, peste care adaugam piureul de portocala si amestecam pana se intareste din nou.

Sirop:

Din cele 3 portocale fara coaja pregatim un piure la blender si diluam cu apa.

Cu acest sirop insiropam fiecare foaie de blat peste care
asezam un strat generos de crema si continuam asa pana cand terminam.
Delicios!!!!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri