Ingrediente:
Blat:
6 oua
6 lg zahar
4 lg faina
3 lg cacao
coaja rasa de portocala
Crema:
600 ml frisca
150 gr zahar pudra
2 portocale
Sirop:
3 portocale
70 ml apa
Mod de preparare:
Batem albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile, coaja de portocala.Luam o spatula si incorporam cu miscari usoare faina amestecata cu cacaoa.
Se coace la foc domol intr-o tava pt tort tapetata cu hartie pergament.
Dupa ce s-a racit, blatul se taie in trei parti.
Crema:
Pregatim un piure din portocala si zahar si zahar( la blender).
Batem frisca pana se intareste bine, peste care adaugam piureul de portocala si amestecam pana se intareste din nou.
Sirop:
Din cele 3 portocale fara coaja pregatim un piure la blender si diluam cu apa.
Cu acest sirop insiropam fiecare foaie de blat peste care
asezam un strat generos de crema si continuam asa pana cand terminam.
Delicios!!!!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?