Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 20 de piscoturi
- jumatate de lamaie
- fructe exotice: 2 banane, 3 kiwi, 2 portocale, 1conserva de ananas
- 1 tub de frisca
Mod de preparare:
Piscoturile se inmoaie in siropul format din zeama de lamaie intr-un bol cu 250ml apa si se aseaza intr-o caserola sub forma unui blat. Se taie felii fructele si se aseaza peste blat, dupa care urmeaza un strat de frisca si se repeta actiunea, urmand ca la final ultimul strat sa fie de frisca. Se serveste imediat sau se lasa la rece. Pofta buna!
O reteta propusa de: monica (garbo017472)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse