Timp de preparare: 90 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg cartofi,
- 2 cepe,
- 2 fire de praz,
- 2 rosii,
- 200 g kaizer,
- 1 legatura de patrunjel,
- 1 lingurita de unt,
- sare,
- piper
- puteti folosi si alte ingrediente ...dupa gustul fiecaruia
Mod de preparare:
Cartofii intregi se pun la fiert. Ceapa si prazul se taie rondele, apoi se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Rosiile se curata de coaja si se taie rondele. Intr-un vas uns cu unt se aseaza felii de kaizer atat pe fundul vasului, cat si pe partile laterale. Eu am folosit o tava rotunda...de la cuptorul meu turcesc.Cartofii se curata de coaja, se taie felii si se aseaza peste kaizer, se adauga rondelele de praz, rondele de ceapa si felii de rosii...dupa care se dauga apa si se pune la cuptor.Se lasa vreo 30 minute...se mai verifica intre timp...se adauga piper,sare...sau alte condimente. Sper sa va placa!Pofta bunaO reteta propusa de: Maria Carla Miron (analis)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei