Este o reteta foarte gustoasa pe care o poate face orisicine.

Timp de preparare: 90 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi,
  • 2 cepe,
  • 2 fire de praz,
  • 2 rosii,
  • 200 g kaizer,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 1 lingurita de unt,
  • sare,
  • piper
  • puteti folosi si alte ingrediente ...dupa gustul fiecaruia

Mod de preparare:

Cartofii intregi se pun la fiert. Ceapa si prazul se taie rondele, apoi se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Rosiile se curata de coaja si se taie rondele. Intr-un vas uns cu unt se aseaza felii de kaizer atat pe fundul vasului, cat si pe partile laterale. Eu am folosit o tava rotunda...de la cuptorul meu turcesc.Cartofii se curata de coaja, se taie felii si se aseaza peste kaizer, se adauga rondelele de praz, rondele de ceapa si felii de rosii...dupa care se dauga apa si se pune la cuptor.Se lasa vreo 30 minute...se mai verifica intre timp...se adauga piper,sare...sau alte condimente. Sper sa va placa!Pofta buna

O reteta propusa de: Maria Carla Miron (analis)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cartofi cu kaiser a la Adrian (sotul meu).