Ingrediente
375 g faina
90 ml lapte
90 g malai
iaurt
3 galbenusuri
1 ½ lingura cimbru uscat
3 catei usturoi
3 linguri menta proaspata
1 ½ lingura busuioc
sare
piper
ulei
Mod de preparare
Intr-un vas se pun galbenusurile batute, laptele, faina, malaiul si se amesteca bine. Se acopera vasul si se lasa aproximativ 20 de minute.
Se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul (dupa gust), cimbrul, menta, busuiocul si se amesteca.
Se incinge intr-o tigaie putin ulei si se pun 3 linguri din compozitie pentru a se da forma de clatita. Dupa ce se prajeste bine pe ambele parti clatita se scoate pe o farfurie.
Cu ajutorul unei spumiere se pot lua mult mai usor.
Sunt foarte gustoase daca sunt servite cu iaurt.
Kali orexi!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară