Ingrediente
375 g faina
90 ml lapte
90 g malai
iaurt
3 galbenusuri
1 ½ lingura cimbru uscat
3 catei usturoi
3 linguri menta proaspata
1 ½ lingura busuioc
sare
piper
ulei
Mod de preparare
Intr-un vas se pun galbenusurile batute, laptele, faina, malaiul si se amesteca bine. Se acopera vasul si se lasa aproximativ 20 de minute.
Se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul (dupa gust), cimbrul, menta, busuiocul si se amesteca.
Se incinge intr-o tigaie putin ulei si se pun 3 linguri din compozitie pentru a se da forma de clatita. Dupa ce se prajeste bine pe ambele parti clatita se scoate pe o farfurie.
Cu ajutorul unei spumiere se pot lua mult mai usor.
Sunt foarte gustoase daca sunt servite cu iaurt.
Kali orexi!
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri