Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o punga melcisori din comert
- 250-300gr creveti decorticati
- o ceapa mijlocie
- un ardei gras mai maricel
- 2 linguri mari de sos de soia
- 3 linguri de ulei de masline
- 50 ml cognac
- patrunjel verde tocat
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se taie cubulete ceapa si ardeiul si se calesc putin in uleiul de masline, dupa care se adauga crevetii si un pahar de apa cat sa acopere compozitia. In cazul in care lichidul scade prea tare se mai adauga putina apa, se fierbe cam 15 minute, dupa care se adauga cognacul, sosul de soia si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se mai fierbe cam 5 minute si se ia de pe foc dupa care se adauga patrunjelul tocat. Separat se fierb pastele in apa cu sare si putin ulei sa nu se lipeasca, se spala si se scurg de apa dupa care se pune in castronele si se toarna sosul de creveti deasupra. Bun si gustos si sanatos! Pofta buna!
O reteta propusa de: nicoleta marasescu (nicomara)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.