Simplu si rapid!

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • o punga melcisori din comert
  • 250-300gr creveti decorticati
  • o ceapa mijlocie
  • un ardei gras mai maricel
  • 2 linguri mari de sos de soia
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 50 ml cognac
  • patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
Se taie cubulete ceapa si ardeiul si se calesc putin in uleiul de masline, dupa care se adauga crevetii si un pahar de apa cat sa acopere compozitia. In cazul in care lichidul scade prea tare se mai adauga putina apa, se fierbe cam 15 minute, dupa care se adauga cognacul, sosul de soia si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se mai fierbe cam 5 minute si se ia de pe foc dupa care se adauga patrunjelul tocat. Separat se fierb pastele in apa cu sare si putin ulei sa nu se lipeasca, se spala si se scurg de apa dupa care se pune in castronele si se toarna sosul de creveti deasupra. Bun si gustos si sanatos! Pofta buna!

O reteta propusa de: nicoleta marasescu (nicomara)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Creveti cu macaroane a la Geta.