Pregateste un cocktail alcoolic cu pui. Personaje secundare: vin, rom si whisky.

Pregateste un cocktail alcoolic cu pui. Personaje secundare: vin, rom si whisky. :)

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • un pui de un kilogram si jumatate
  • o ceapa
  • doi catei de usturoi
  • o rosie
  • un ardei iute
  • 25 ml vin alb
  • 25 ml rom
  • 25 ml whisky
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Taiati puiul in 8 parti si rumeniti-l intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Cand e gata, scoateti puiul si adaugati ceapa si usturoiul in tigaie. Cand se rumenesc, adaugati rosia decojita in prealabil. Adaugati puiul si lasati 15 minute la foc mic.

Apoi, adaugati alcoolul si ardeiul iute. Lasati sa fiarba la foc mic 10 minute si apoi adaugati 250 gr de apa. Lasati din nou sa fiarba inca 40 de minute.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui alcoolic.