Pregateste un cocktail alcoolic cu pui. Personaje secundare: vin, rom si whisky. :)
Dificultate: medie
Ingrediente:
- un pui de un kilogram si jumatate
- o ceapa
- doi catei de usturoi
- o rosie
- un ardei iute
- 25 ml vin alb
- 25 ml rom
- 25 ml whisky
- sare
- ulei de masline
Mod de preparare:
Taiati puiul in 8 parti si rumeniti-l intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Cand e gata, scoateti puiul si adaugati ceapa si usturoiul in tigaie. Cand se rumenesc, adaugati rosia decojita in prealabil. Adaugati puiul si lasati 15 minute la foc mic.
Apoi, adaugati alcoolul si ardeiul iute. Lasati sa fiarba la foc mic 10 minute si apoi adaugati 250 gr de apa. Lasati din nou sa fiarba inca 40 de minute.
Pofta buna!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!