Foarte simplu si rapid de facut

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 l frisca lichida
  • 3 kiwi
  • 2 banane
  • 500 g capsuni
  • o esenta de rom
  • 400 g piscoturi

Mod de preparare:

Pregatesti frisca lichida si o dai la frigider pana cand o folosesti.Tai fructele cubulete din care pastrezi cateva pentru decor(de exemplu 1-2 capsuni si cateva fasii de kiwi). Insiropezi piscoturile (in cafea simpla si cateva picaturi esenta de rom) si asezi un strat pe un platou, apoi pui frisca peste care presori capsunile si le acoperi si pe acestea cu frisca.Asezi al 2-lea rand de piscoturi, pui frisca, kiwi procedand ca la primul strat. Al 3-lea strat il acoperi cu frisca, pui banane, dupa care acoperi iar cu frisca si ornezi.

O reteta propusa de: Raluca Budu (ralucutza93)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Desert cu fructe si frisca.