O reteta facila de tort de fructe!

Dificultate : medie

Ingrediente :

  • o cutie de compot de ananas cuburi
  • 200 gr iaurt
  • 3 plicuri gelatina
  • 500 ml frisca lichida(eu folosesc hulala)
  • 1/2 cana zahar pudra
  • 2 portocale

Mod de preparare :
Iaurtul se bate cu zaharul pudra. Se bate frisca. Se scurge compotul de ananas, iar zeama de la compot si gelatina se dizolva pe baie de abur. Se amesteca frisca cu iaurtul, cu fructele(ananasul)si gelatina dizolvata.

Intr-o cratita se aseaza rondele de portocale (curatate de coaja) pe fund si pe peretii acesteia, se toarna compozitia. Se lasa la rece 2-3 ore dupa care se rastoarna pe un platou tortul de fructe. Pofta buna!!!!

O reteta propusa de: angelica florentina hogas (delly002616)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tort de fructe PATRICIA.