O combinatie inedita plina de savoare de gogosari cu ananas!

Dificultate gogosari cu ananas: medie

Ingrediente gogosari cu ananas:

  • 4 kg gogosari
  • 400 ml otet
  • 400 ml ulei
  • 400 gr zahar
  • 400 gr bulion(sultan)
  • 1 cutie compot ananas
  • 1 ciusca
  • piper boabe(cat incape in causul palmei)
  • 5-6 frunze dafin
  • sare dupa gust

Mod de preparare gogosari cu ananas:
Gogosarii se spala si se lasa sa se scurga putin. Se curata bine si se taie felii. Intr-un vas de 8 -10 kg se pun zaharul, uleiul, otetul, bulionul, ciusca taiata(eu am pus-o intreaga ,dupa care la final am scos-o ca sa poata manca si copilul), boabele de piper, foile de dafin si se potriveste de sare. Cand totul da in fiert se pun gogosarii treptat pe masura ce se inmoaie. Dupa 15 minute de fierbere se pune compotul de ananas(cubulete), inclusiv sucul de compot. Se mai lasa sa mai fiarba 15 minute, dupa care se pune fierbinte in borcane. Se invelesc in patura si se lasa aproximativ 24 h pana se racesc.

O reteta propusa de: angelica florentina hogas (delly002616)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gogosari cu ananas.