Sunt foarte usor de facut, ieftine si gustoase.

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 8 feli de paine veche
  • 100g margarina
  • 150g de cascaval sau brinza
  • 200g de cirnati
  • 6 oua

Mod de preparare:

Citeste si:
20 de idei de Aperitive delicioase și Platouri pentru masa de Paști
20 de idei de Aperitive...

Se ung felile de paine cu margarina pe amandoua partile, se aseaza in tava, se aseaza cirnatul pe felii dupa ce a fost taiat rondele de grosime potrivita.

Se introduce tava la cuptor atat cat sa se topeasca margarina, apoi se scoate tava se pun ouale batute peste felii si se lasa 5-8 minute (depinde de cuptor). Se scoate tava si se pune brinza ori cascavalul ras peste felii, se da la cuptor pana prinde o culoare aurie. Se pot servi cu ceai sau lapte dupa preferinta. Sunt foarte gustoase calde. Pofta buna!


O reteta propusa de: maria bojor (bujjoritza)

Citeste si:
“Gustă cu atenție. Bucură-te de moment” – un program despre...
“Gustă cu atenție. Bucură-te...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri