Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 feli de paine veche
- 100g margarina
- 150g de cascaval sau brinza
- 200g de cirnati
- 6 oua
Mod de preparare:
Se ung felile de paine cu margarina pe amandoua partile, se aseaza in tava, se aseaza cirnatul pe felii dupa ce a fost taiat rondele de grosime potrivita.
Se introduce tava la cuptor atat cat sa se topeasca margarina, apoi se scoate tava se pun ouale batute peste felii si se lasa 5-8 minute (depinde de cuptor). Se scoate tava si se pune brinza ori cascavalul ras peste felii, se da la cuptor pana prinde o culoare aurie. Se pot servi cu ceai sau lapte dupa preferinta. Sunt foarte gustoase calde. Pofta buna!
O reteta propusa de: maria bojor (bujjoritza)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana