Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 feli de paine veche
- 100g margarina
- 150g de cascaval sau brinza
- 200g de cirnati
- 6 oua
Mod de preparare:
Se ung felile de paine cu margarina pe amandoua partile, se aseaza in tava, se aseaza cirnatul pe felii dupa ce a fost taiat rondele de grosime potrivita.
Se introduce tava la cuptor atat cat sa se topeasca margarina, apoi se scoate tava se pun ouale batute peste felii si se lasa 5-8 minute (depinde de cuptor). Se scoate tava si se pune brinza ori cascavalul ras peste felii, se da la cuptor pana prinde o culoare aurie. Se pot servi cu ceai sau lapte dupa preferinta. Sunt foarte gustoase calde. Pofta buna!
O reteta propusa de: maria bojor (bujjoritza)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară