IN ACEST ARTICOL:
Sunt foarte usor de facut, ieftine si gustoase.

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 8 feli de paine veche
  • 100g margarina
  • 150g de cascaval sau brinza
  • 200g de cirnati
  • 6 oua

Mod de preparare:

Se ung felile de paine cu margarina pe amandoua partile, se aseaza in tava, se aseaza cirnatul pe felii dupa ce a fost taiat rondele de grosime potrivita.

Se introduce tava la cuptor atat cat sa se topeasca margarina, apoi se scoate tava se pun ouale batute peste felii si se lasa 5-8 minute (depinde de cuptor). Se scoate tava si se pune brinza ori cascavalul ras peste felii, se da la cuptor pana prinde o culoare aurie. Se pot servi cu ceai sau lapte dupa preferinta. Sunt foarte gustoase calde. Pofta buna!


O reteta propusa de: maria bojor (bujjoritza)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri