Timp de preparare: 1h si 20 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- ulei
- 500-700 g carne de tocata de vita(vitel)
- doua cepe albe
- 4 catei de usturoi
- o cutie de rosii in bulion(la 400 g)
- un ardei verde
- un ardei rosu
- un ardei iute (puteti si mai multi daca doriti sa fie super picant)
- o lingurita oregano
- o lingurita chimen
- o cutie fasole rosie(400 g)
- 200 g porumb
- sare
- piper
- putina apa (aprox.o cana)
Mod de preparare:
In primul rand vom pune cuptorul la incalzit pe 180 grade C.
1. In uleiul incins se aduga carnea tocata; cand aceasta a prins alta culoare adaugam:
cepele,usturoiul, ardeiul verde cel rosu si cel iute... Vom continua cu piper, chimen, oregano, sare si rosiile-n bulion... amestecam totul adaugand o de cana de apa.. dam un clocot iar apoi vom adauga toata compozitia intr-un vas iena incapator..(sau intr-o oala fara manere de ebonita)
2.Lasam la cuptor o ora!
3.La final adaugam fasolea rosie si porumbul, vom da la cuptor inca 15 minute.
4.Masa-i gata!
Va recomnada acesta mancare mexicana c-o cana de vin rosu fiert cu scortisoara...va mai este frig? :o) siguuur NU!:o)
pofta mare!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024