IN ACEST ARTICOL:
O reteta mexicana cu mult suflet si mult foc...la INIMA :)

Timp de preparare: 1h si 20 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • ulei
  • 500-700 g carne de tocata de vita(vitel)
  • doua cepe albe
  • 4 catei de usturoi
  • o cutie de rosii in bulion(la 400 g)
  • un ardei verde
  • un ardei rosu
  • un ardei iute (puteti si mai multi daca doriti sa fie super picant)
  • o lingurita oregano
  • o lingurita chimen
  • o cutie fasole rosie(400 g)
  • 200 g porumb
  • sare
  • piper
  • putina apa (aprox.o cana)

Mod de preparare:
In primul rand vom pune cuptorul la incalzit pe 180 grade C.

1. In uleiul incins se aduga carnea tocata; cand aceasta a prins alta culoare adaugam:
cepele,usturoiul, ardeiul verde cel rosu si cel iute... Vom continua cu piper, chimen, oregano, sare si rosiile-n bulion... amestecam totul adaugand o de cana de apa.. dam un clocot iar apoi vom adauga toata compozitia intr-un vas iena incapator..(sau intr-o oala fara manere de ebonita)
2.Lasam la cuptor o ora!
3.La final adaugam fasolea rosie si porumbul, vom da la cuptor inca 15 minute.
4.Masa-i gata!
Va recomnada acesta mancare mexicana c-o cana de vin rosu fiert cu scortisoara...va mai este frig? :o) siguuur NU!:o)

pofta mare!




O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri