Timp de preparare: 1h si 20 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- ulei
- 500-700 g carne de tocata de vita(vitel)
- doua cepe albe
- 4 catei de usturoi
- o cutie de rosii in bulion(la 400 g)
- un ardei verde
- un ardei rosu
- un ardei iute (puteti si mai multi daca doriti sa fie super picant)
- o lingurita oregano
- o lingurita chimen
- o cutie fasole rosie(400 g)
- 200 g porumb
- sare
- piper
- putina apa (aprox.o cana)
Mod de preparare:
In primul rand vom pune cuptorul la incalzit pe 180 grade C.
1. In uleiul incins se aduga carnea tocata; cand aceasta a prins alta culoare adaugam:
cepele,usturoiul, ardeiul verde cel rosu si cel iute... Vom continua cu piper, chimen, oregano, sare si rosiile-n bulion... amestecam totul adaugand o de cana de apa.. dam un clocot iar apoi vom adauga toata compozitia intr-un vas iena incapator..(sau intr-o oala fara manere de ebonita)
2.Lasam la cuptor o ora!
3.La final adaugam fasolea rosie si porumbul, vom da la cuptor inca 15 minute.
4.Masa-i gata!
Va recomnada acesta mancare mexicana c-o cana de vin rosu fiert cu scortisoara...va mai este frig? :o) siguuur NU!:o)
pofta mare!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară