Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cesti ulei,
- 1 ceasca zahar,
- 3/4 ceasca suc de portocale,
- 1/2 ceasca coniac (optional),
- 1 lingurita scortisoara,
- 1 lingurita cuisoare,
- 2 lingurite amoniac stins cu suc de portocale,
- 5 linguri gris,
- 1 kg faina.
Mod de preparare:
1) Se amesteca uleiul cu zaharul, se adauga scortisoara, cuisoarele, sucul de portocale in care s-a dizolvat amoniacul, coniacul, grisul si la sfarsit faina.
2) Se framanta bine. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale.
3) Se modeleaza covrigeii rotunzi si se presara cu susan.
4) Se coc la un foc potrivit 30-40 minute.
O reteta propusa de: alexandra neagu (delly002054)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse